Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Infocentar juga ]

20. 06. 2022. 06:00 3

Rehabilitacioni centar: Korona ušla, ostavka direktora

Zoran Radenković podneo je ostavku na mesto direktora rehabilitacionog centra "Gejzer", javlja Infocentar juga. Ova informacija je nezvanično potvrđena i novinarima Rešetke od pojedinih članova Upravnog odbora hotela.

Nakon najave da će doći do zatvaranja hotela "Gejzer" i kupališata u Sijarinskoj Banji usred sezone zbog navodne epidemije koronavirusa, zaposleni u tom hotelu, privatni stanodavci i meštani, u nedelju nisu dozvoljavali direktoru Zoranu Radenkoviću da uđe u objekat.

Podsetimo, hotelu "Gejzer", sa oko 180 gostiju, u petak je naređeno masovno testiranje zbog dva gosta sa simptomima virusa korona.

Iako su u subotu svim zaposlenima stigli PCR testovi sa negativnim nalazima, a dva ili tri pozitivna gosta su izolovana istog momenta i napustila banju, direktor hotela Zoran Radenković je saopštio zaposlenima da se od ponedeljka proglašava "pandemija" i da će hotel biti zatvoren, isto kao i prošle godine u jeku sezone, piše Infocentar juga.

Nakon sastanka sa zaposlenima u hotelu "Gejzer" predsednik opštine Medveđa Dragan Kulić je kazao novinarima da će u ponedeljak nastaviti normalno da se radi, s tim što će se vršiti testiranja novih gostiju.

Obećao je ljudima koji su protestovali da neće biti "zatvaranja" banje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Biti s prijateljem nikad nije gubljenje vremena

Anketa

Da li ste zadovoljni igrom Srbije protiv Engleske?

Rezultati