Srbija

Direktno.rs

24. 05. 2022. 13:45 0

SSP: Zeleno svetlo za Bosketov semafor

"Da naprednjačka vlast u Novom Sadu i dalje ne preza ni od čega pokazuje najnoviji slučaj tendera za signalizaciju kod Najlon pijace, gde je posle tri neuspela pokušaja Gradska uprava četvrti put sprovela pregovarački postupak na kome je posao dobila firma "Montop". Vlasnik ove firme je javnosti i organima gonjenja dobro poznati Marko Bosanac Boske, protiv koga je novosadska opozicija podnela krivičnu prijavu zbog kamenovanja građana i nasilnog ponašanja na protestu kod Mosta slobode", navodi se u saopšenju novosadskog odbora Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Umesto da se ova osoba procesuira, firma čiji je on vlasnik nagrađuje se poslom za postavljanje semafora, i to po ceni koju je on tražio i zbog čega su tenderi padali. Tako se od prvobitne cene od 15,5 miliona dinara došlo do 17,1 milion dinara.

Budući da je novosadski gradonačelnik Miloš Vučević grad pretvorio u rasadnik kriminalaca koji po potrebi šetaju sa tašnom i mašnom, građani će dobiti skupoceni semafor po ceni od preko 140.000 evra.

Naš grad ima mnogo kritičnih saobraćajnih tačaka gde su semafori preko potrebni. Umesto racionalnog korišćenja novca iz budžeta grada i postavljanja saobraćajne signalizacije na mesta gde je zaista neophodna, mi ćemo dobiti jedan neverovatno skup semafor i verovatno ćemo ponovo imati priliku da gledamo Miloša Vučevića kako zapomaže nad praznom gradskom kasom i za to okrivljuje trenutnu geopolitičku situaciju i Novosađane", zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati