Srbija

Direktno.rs

10. 05. 2022. 16:55 2

Istovaraju smeće u jezero, ribolovci besni (VIDEO)

Ribolovci iz Ćuprije su veoma zabrinuti za budućnost dva njihova jezera koja, kako ističu, svakog dana bivaju zatrpana smećem, čime se masovno truje riba i uništava životna sredina. Na video snimcima dostavljenom našoj redakciji može se videti kako kamioni istovaraju smeće pravo u jezero.

- Reč je o masovnom trovanju i zagađivanju dva manja jezera koja su puna ribe, a mi nemamo protiv korumpiranih ljudi nikakve šansem oni zatrpavaju jezero svakog dana, istovaraju smeće u vodu, a priča se da su potplatili inspekciju u Čupriji - ističe naša čitateljka.

 

Na snimku se vidi i kako kamioni bacaju smeće i građevinsko zemljište direktno u jezero, i to u sred bela dana. Očito da je zagađenje voda u Srbiji postalo "normalna" praksa, s obzirom na to da se na društvenim mrežama pre nekoliko dana pojavio snimak na kome kamion novopazarske firme baca ostatke cementa direktno u reku.

"More" smeća nalazi se kako na obali tako i u samim jezerima, a nadležni očito ne rade ništa da se ovakve nezakonite radnje sankcionišu.

Nejasno je zašto lokalna vlast u Ćupriji dozvoljava da se životna sredina bezobzirno zagađuje, na štetu kako građana, tako i ribolovaca koji više nisu u stanju da pecaju na pomenutim mestima, pa je jasno zbog čega su besni i nezadovoljni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati