Srbija

S. M.

18. 10. 2021. 06:00 3

Bandere nasred ulice napajaju čitavo naselje (FOTO)

Iako su odavno postavljene nove, uredno, kako treba na trotoaru, u Šumarskoj ulici u niškom naselju Pasi Poljana, bandere kojima se napaja čitavo naselje su po sredini kolovoza! Pre par meseci u jednom selu kraj Leskovca, osvanule su fotografije sa slikama krivih bandera, ali ovo što je u Šumarskoj ulici, prevazilazi sve granice normalnog.

- Tako automobili obilaze bandere, pešaci takođe, ali je lako nama, jer znamo gde su. Šta je sa onima koji prvi put dođu, pa to učine na primer usred noći - pitaju se meštani ove ulice, koji su od muke koja ih je zadesila već počeli da se smeju i na svoj račun.

Kažu, obilazili su ih svi gradski oci poslednjih devet godina, jedino još uvek nema sadašnje gradonačelnice Dragane Sotirovski.

- Ajde bandere, ali mi nemamo ni asfalt i sami nabacamo šljunak, koji uvek prva kiša odnese - iznose dalje svoju muku stanovnici ove ulice.

Do kad će tako, ne znaju, jer niko od nadležnih ne rešava njihovo pitanje.

- Ljudi nemaju elementarne uslove za normalan život. Pozivam gradonačelnicu Sotirovski, ona koja se pita i treba da se pita za sve, kako je sama rekla u gradu, da obiđe stanovnike Šumarske ulice i pita ih šta misle o svetlećem mostu i renoviranom trgu, ali da obuje gumene čizme, jer ovom ulicom drugačije ne može da se prođe. Sramota da u 21. veku stanje u ulici bude ovakvo kakvo jeste - prokomentarisala je situaciju predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević.

U ovoj ulici je 50 kuća, a građani se dovijaju kako znaju da obiđu jedinu ulicu koju imaju. E sad, za koga su glasali ne znamo, ali je naša topla preporuka da je vreme da otvore oči i vide ko zapravo odlučuje o njihovim životima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati