Srbija

Direktno.rs

01. 09. 2021. 23:20 9

SNS afere "krase" zidove Novog Sada (FOTO)

Pre nekoliko dana, tokom noći, zidovi zgrada u Novom Sadu, tačnije na Limanu, ofarbane su u boje srpske zastave, zbog čega su pojedinci negodovali, smatrajući da su "takve aktivnosti bez saglasnosti građana nezakonite". Sada, zidovi na kojima je oslikana trobojka dobili su nove detalje, budući da su tim bojama dodate afere, po kojima je Srpska napredna stranka poznata.

Autori ovog "dodatka" su se odlučili za tri afere, smatrajući ih kao najupečatljivije. Tako su se na zidovima Novog Sada našle "PKB", "Krušik" i "Jovanjica".

Naravno, SNS afera je mnogo više, svakog dana se gomilaju, tu su "Telekom", rušenje u Hercegovačkoj, "Asomakum", afera "Belivuk"... Jednostavno, teško ih je i pobrojati, a kamoli oslikati.

Da podsetimo, pre tri dana je Mesna zajednica Liman 3 objavila da je iznad prostorija MZ oslikana srpska zastava.

- Od danas, iznad prostorija Mesne zajednice "Liman 3" stoji zastava. Na mestu na kom zastava treba da bude - objavili su na Fejsbuk stranici.

Prethodno su u ulici Narodnog fronta, na prostoru ove mesne zajednice, u kojoj su pre nekoliko meseci pobedu na izborima odneli nestranački kandidati, krajem avgusta na fasadama brojnih zgrada oslikane trobojke.

Trobojke su počele da se pojavljuju na Limanu 3 i 4 od 23. avgusta, a crtane su tokom noći.

Savet Mesne zajednice Liman 3 zbog toga je uputio Gradu Novom Sadu i policijskoj upravi prijavu po pritužbi građana.

- Ovakve aktivnosti bez saglasnosti građana su pre svega nezakonite, ali isto tako predstavljaju nepristojno, drsko, bezobzirno ponašanje kojim se oštećuje imovina - ukazuje se u prijavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati