Srbija

Direktno.rs

04. 08. 2021. 11:26 21

AV žele bombone za glasače: Šta sve SNS pada na pamet

Nakon sportskih čarapa i pakovanja kafe sa stranačkim logom, Srpska napredna stranka je obogatila ponudu personalizivanih poklona za svoje glasače - žele bombonama sa inicijalima predsednika Aleksandra Vučića.

Priliku da prvi degustiraju slatki proizvod SNS dobili su stanovnici na teritoriji Kikinde, gde se 15. avgusta održavaju izbori za Savet mesnih zajednica.

Stranački aktivisti su već dobili zadatak da animiraju građane da izađu na glasanje, te se u Banatskoj Topoli građanima dele flajeri sa fotografijama kadidata na kom jasno piše da ih “podržavaju Srpska napredna stranka i Savez vojvođanskih Mađara”.

Sve to uprkos Zakonu koji jasno kaže da političke stranke ne smeju da se kandiduju na izborima za Savete MZ.

Uz koloritan letak, građanima su kao znak slatke pažnje, deljene i raznobojne žele bombone u kutiji u bojama srspke zastave, obogaćenoj logom SNS i inicijalima AV.

Za sada nije poznato ko je proizvođač ovog delikatesa, ali sudeći po dizajnu usklađen je sa čarapama koje su se delile u ostalim vojvođanskim opštinama pred izbiore za Mesne zajednice, piše Nova.rs.

No, uprkos darovima, SNS je u Sečnju, Novom Sadu i par drugih gradova ipak izgubila apsolutnu vlast. Na ovom najnižem nivou lokalne vlasti,  su im se dogodili građani, odnosno nezavisni kandidati koji su odneli glasove svojih komšija.

I pripreme za izbore za savete Mesne zajednice u Rumenci, koji su bili raspisani za 1. avgust, počele su turskom kafom.

Građane ove varošice obilazili su aktivisti SNS sa ciljem da osuguraju siguran glas, a kao dodatnu motivaciju dele vrećice mlevene kafe sa logom SNS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati