Srbija

S. M.

19. 07. 2021. 16:49 0

KATASTROFA: Isušena Zlotska reka! (VIDEO)

Nakon tri dana od donošenja Zakona o vodama, Zlotska reka kojom se puni Borsko jezero je bukvalno presušila!

Kako je objavljeno na Tviteru, "izgleda da je ova reka prva žrtva onoga što se zove otimanje vode i što je zakon omogućio".

Ranije, tvrde dobro upućeni su postavljene cevi za podzemne tokove i čim je usvojen zakon, voda je nestala u te iste cevi.

- Kanjon Zlotske reke koji našu reku pretvara u lepoticu, zbog gluposti i nemara svih vas koji vodite ovu državu i svih vas koji ste veliki u zaštiti životne sredine i u zaštiti prirodnog bogatstva. Mi smo došli danas da vam pokažemo da Zlotska reka nestaje - kaže meštanin u priloženom snimku i dodaje:

- Od pre nekoliko dana, kada ste usvajali Zakon o rekama, reka je uradila svoje, priroda je uradila svoje. Zlotske reke nema, a o tome ne govore ni odbornici vladajuće koalicije, a ni samozvani predsednik mesne zajednice, kao ni gradonačelnik Bora.

Muškarac na snimku poručuje predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, da istočna Srbija nije samo Ziđin, kao ni fabrike i hidroelektrane koje, kako kaže, Vučić obilazi.

- Srce istočne Srbije je Zlot, Zlotska reka i Zlotska pećina. Peljevinska reka je direktno upotrebljena za punjenje Borskog jezera, i ona ne daje tok Zlotskoj reci - kaže on i zaključuje:

- Vidite da je nivo vode opao za više od dva metra, ovo je katastrofa. I kao po dobrom starom običaju niko od vas ne reaguje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati