Srbija

Direktno.rs

14. 04. 2021. 20:08 9

SNS skuplja političke poene na godišnjicu smrti doktora

Poznato je da Srpska napredna stranka (SNS) voli političku promociju - bilborde, letke, spotove, ali ovog puta otišli su korak dalje, te su danas obeležavanje godišnjice smrti dr Miodraga Lazića u Nišu iskoristili za "sakupljanje jeftinih političkih poena".

Danas se navršilo tačno godinu dana od smrti doktora Miodraga Lazića Laze, čuvenog ratnog hirurga i direktora Urgentnog centra. Godišnjicu njegovog odlaska SNS u Nišu rešio je da obeleži na neobičan način.

Aktivisti SNS-a su, naime, pored video bima koji je postavljen u čast doktora, raširili svoje čuvene štandove "za našu decu" i građanima delili flajere i verovatno predstavljali program stranke.

- SNS je u Nišu iskoristio godišnjicu smrti dr Miodraga Lazića za sakupljanje jeftinih političkih poena. Odvratno - napisao je Miloš Pešić koji je ovu fotografiju podelio na Tviteru.

Inače, doktor Lazić je preminuo od posledica koronavirusa 14. aprila prošle godine, a ostaće upamćen i kao lekar koji nije hteo da se povuče iako mu je do penzije nedostajalo još nekoliko meseci. Nakon njegove smrti Nišlije su pokrenule inicijativu da dobije svoju ulicu u Nišu ali i da Urgentni centar ponese njegovo ime.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati