Srbija

[ Izvor: N1 ]

09. 04. 2021. 18:20 1

Ekološki aktivisti napadnuti u Futogu

Aktivisti Zelene patrole - Vojvođanske Zelene inicijative napadnuti su danas dok su snimali kamione koji, kako kažu, protivzakonito prelaze rečni nasip u Futogu.

Navode da su se u toku snimanja pojavila tri muškarca, na čelu sa Zoranom Gogićem, vlasnikom firme Svetorog DOO, kojoj je Inspekcija za zaštitu životne sredine, na incijativu ekoloških aktivista, nedavno naložila da obustavi vađenje rečnog nanosa na priobalju Dunava u Futogu, piše N1.

Gogić i još dva muškarca prišli aktivistima i počeli da viču "Ne spuštaj dron ako ga spustiš slomiću ga". Po spuštanju drona jedan od njih ga je udario nogom i oteo ga, nakon čega su usledili novi verbalni napadi.Policija je izvršila uviđaj i svi su dali izjave u policiji u Futogu.

Podsetimo, ekološki aktivisti optužuju firmu Svetorog da radovima na priobalju zaustavlja prirodni tok vode u rečni rukavac kod Futoga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati