Region

[ Izvor: Mediji ]

28. 09. 2024. 06:58 0

"Opljačkana sam u Hrvatskoj": Devojka letovala kod komšija, pa uznemirena snimila video sa dokazom

Devojka iz Australije nedavno je na TikToku podelila iskustvo sa letovanja u Hrvatskoj, koje je brzo postalo viralno na društvenim mrežama.

Posetila je prodavnicu sa slatkišima i ostala šokirana iznosom računa. U videu je objasnila kako je bila oduševljena izborom bombona i odlučila da kupi nekoliko vrećica.

"Opljačkana sam u Hrvatskoj", napisala je devojka u opisu videa.

- Da mi je na blagajni rekao da moram po gotovinu, ne bih se vratila - rekla je influencerka iz Australije, koja je bila u šoku kada je saznala koliko koštaju slatkiši u Hrvatskoj.

- Došla sam do blagajne i nisam znala koliko koštaju. Na kraju sam platila 27 evra. Cena za 100 grama bila je 6 evra. Prodavač mi je rekao da mogu platiti samo gotovinom, ali nisam je imala kod sebe. Pomislila sam, ako mi kaže da odem po novac, jednostavno se neću vratiti jer je 27 evra previše za obične slatkiše. No, ipak mi je dopustio da platim karticom. Sad se samo mogu smejati ovome - ispričala je Ešli.

Video je pregledalo više od 150.000 ljudi, a mnogi Hrvati su u komentarima izrazili razumevanje za ovu situaciju.

"Istina je, u gradovima poput Hvara, Splita ili Dubrovnika, turistima često naplaćuju visoke cene", "Nikad ne bih kupio slatkiše koji stoje ceo dan na otvorenom", "Trebalo je da pitaš za cenu pre nego što si ih uzela", "Takve prodavnice slatkiša su skupe u celoj Evropi, mogla si to pretpostaviti", bili su neki od komentara, prenosi net.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati