Region

[ Izvor: Mediji ]

17. 07. 2024. 20:35 0

Pretio ženi, pa joj zapalio auto!

Danas je Dragan G. (42) iz ​​Viškova završio u riječkom zatvoru zbog sumnje da je pretio vanbračnoj supruzi i zapalio joj automobil.

Istražni sudija Županijskog suda u Rijeci odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke, u ovom slučaju na vanbračnu suprugu i žrtvu pretnji.

Nasilnik se tereti za dva krivična dela - pretnja i dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom.

Pretio joj je i na kraju zapalio auto

On je 7. jula nešto pre ponoći u stanu u Viškovu pretio supruzi da će je zapaliti. Počelo je tako što joj je rekao da je razbio auto i da će otići i zapaliti ga.

Sutradan ju je pozvao telefonom i zapretio da će "ovo svi skupo platiti". Nije mu odgovorila, a sutradan je došao na njena vrata i ponovo joj pretio.

U noći na utorak, 16. jula, u Viškovu joj se zapalio automobil. Vatra se proširila i zahvatila taksi koji je bio parkiran pored.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati