Region

[ Izvor: Mediji ]

14. 07. 2024. 16:49 0

Prolaznici uočili dete na prozoru 6. sprata, majka uhapšena

Prava drama odvijala se u subotu u sarajevskom naselju Grbavica kada je dete od dve godine primećeno da stoji na spoljnom delu prozora na šestom spratu stambene zgrade. Zahvaljujući brzoj reakciji policije MUP-a KS i vatrogascima sprečena je tragedija.

Kako su za portal Avaza kazali, sinoć je uhapšena jedna osoba zbog krivičnog dela zapuštanje deteta ili zlostavljanja deteta/maloletnika iz člana 219.

- Nešto pre 19 sati pripadnici Policijske stanice Novo Sarajevo primili su poziv da je uočeno maloletno dete na prozoru šestog sprata zgrade u naselju Grbavica. Policajci su odmah s vatrogascima izašli na teren. Vrata je morao da otvori vatrogasac jer s druge strane nije bilo odgovora nakon kucanja - kazali su iz MUP-a KS.

Dodali su kako prilikom ulaska u stan osim dvoje maloletne dece nisu zatekli nikoga više. Deca su, ističu, ostavljena bez nadzora.

- Jedan od vatrogasaca dečaka je s prozora sigurno sklonio. Decu je preuzeo Centar za socijalni rad – naveli su iz MUP-a KS.

Uhapšena osoba je majka dece, koja je stigla tek oko 21 sat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati