Region

[ Izvor: Mediji ]

13. 07. 2024. 07:12 0

Maloletnici pronađeni sa ranama u kući (VIDEO)

Četiri maloletnika, dve tinejdžerke i dva tinejdžera, pronađeni su u petak popodne bez svesti u jednoj kući u Skoplju, saznaje "Sitel".

Prema prvim informacijama, maloletnici se nalaze u teškom zdravstvenom stanju, a konstatovane su i povrede na njihovim telima. Prema rečima doktora Andona Čibiševa, reč je o maloletnicama starosti između 14 i 17 godina.

- Naša dežurna ekipa je stigla na mesto, nakon čega su pristupili odgovarajućoj terapiji i kliničkim pregledima. Primljeni su na odeljenje intenzivne nege i lečenja. Dvoje dece je do sada stabilizovano, dok je drugo dvoje poslato na dalje istraživanje. Sutra ćemo imati rezultate - rekao je Čibišev.

"Konzumirali su alkohol i psihoaktivne supstance"

U Ministarstvu unutrašnjih poslova potvrđuju informaciju, ali su, prema navodima policije, njihovi službenici na terenu pronašli dvoje od četvorice u nesvesti, kao i alkohol i psihotropne supstance.

- Policijski službenici SVR Skoplje postupili su danas po prijavi narušavanja javnog reda i mira, a utvrđeno je da je u kući D.G. (40) bilo četvoro maloletnika, od kojih su dvoje bilo bez svesti, kao i da su konzumirali alkohol i psihoaktivne supstance. Lica su prebačena na Kliniku za toksikologiju i u koordinaciji sa javnim tužiocem, koji je izašao na lice mesta, preduzimaju se mere na rasvetljavanju slučaja - rečeno je "Sitelu" u MUP-u.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati