Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

02. 10. 2024. 07:29 3

"Imala sam i po 8 klijenata dnevno": Devojka svedočila na suđenju Vučićevim kumićima

Jedna od tri oštećene devojke, koju su, kako tužilaštvo smatra, podvodila braća Panić, Uroš (25) i Miloš (23), sinovima Petra Panića Pane, kuma Aleksandra Vučića, je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu ispričala da je imala i po osam klijenata za dan, te da je ona bila zadužena isključivo za tantričku masažu sa ručnom završnicom!

Devojka, koja je okrivljenu braću oslovljavala "poslodavcima" i koja je rekla da je radila u agenciji za masažu, u sudu je ispričala kako su funkcionisali saloni za masažu, koje su držali okrivljeni, a za koje tužilaštvo smatra da su bili paravan za pružanje seksualnih usluga za novac. Podsetimo, braća Panić, kao i njihovi kumovi i prijatelji Vuk Stanković (21), Ivan Zajelac (25) i bračni par Sonja (22) i David Luković (25), terete se za krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

- Radila sam u jednom od stanova braće Panić. Taj stan se nalazio u Zemunu. Klijentima sam pružala jednu vrstu "tantričke" masaže u tom improvizovanom salonu. Moji poslodavci, Miloš i Uroš Panić, su mi objasnili da je to senzualna masaža celog tela i intimne regije za ručnom završnicom - rekla je ona za sudskom govornicom.

Devojka je potom detaljno objasnila šta znači "ručna završnica".

- Meni je rečeno da osim te masaže ne smem da radim ništa drugo jer je to zakonom zabranjeno. U ponudi salona u kom sam ja radila nije bilo "milki" masaže, a znam da su imali tri stana. Ja sam radila prvo u Zemunu, pa na Novom Beogradu. Čula sam da su druge devojke u drugim stanovima pružale "milki" masažu, ali ja to nisam videla. Kako su mi objasnili, to je masaža na stolu koji ima dve rupe, za glavu i za intimnu regiju. Klijent leži, a devojka mu ispod stola masira intimnu regiju, a on to gleda kroz rupu - izjavila je, pa navela da su u salonu imali službeni telefon i da se ona uglavnom čula sa okrivljenim Milošem Panićem. Kako je dodala, on joj je u telefonski imenik bio upisan pod imenom "sin Dragan".

- Novac sam predavala nekoj devojci i momcima koje je slao Vuk Stanković. Moram da kažem da okrivljeni nisu tražili da njima lično pružam usluge masaže. Samo jednom je Vuk Stanković bio na probi dok me je druga devojka učila poslu - rekla je ona i dodala da je sa poslodavcima delila zaradu pola-pola.

- Usluge za moje klijente sam ja naplaćivala, a cenu masaže su određivali moji poslodavci. Plaćala sam sama i potrošni materijal - maramice, vlažne maramice, ulja za masaže, ubruse, prašak za pranje peškira... Htela bih da dodam da sam imala od jednog do osam klijenata dnevno, a evidenciju sam vodila i slala Milošu Paniću. Bilo je reči i da me zaposle, da imam ugovor o zaposlenju, ali sam ja to odbila - posvedočila je.

Inače, Uroš i Miloš Panić na suđenje su juče došli zajedno. Njima je na prethodnom ročištu održanom u julu, na kom su negirali krivicu, prihvaćeno jemstvo od 72.000 evra, pa im je pritvor u kom su bili od hapšenja u maju, zamenjen kućnim pritvorom.

Kako znaš šta je "milki" masaža kad nisi probala?

Tokom jučerašnjeg suđenja okrivljeni su svedoku postavljali pitanja. Tako je Uroš Panić upitao devojku "da li je tačno da su joj oni govorili da je zabranjen svaki vid prostitucije", na šta je ona potvrdno odgovorila.

- Kako znaš šta je "milki" masaža ako nisi probala? - bilo je još jedno pitanje starijeg Panića upućeno oštećenoj.

- Vi ste mi objasnila - glasio je njen odgovor.

Uroš Panić je potom naveo da se on raspitivao šta znači "milki" masaža i "video je da je to masaža sa više vrsta mleka za telo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati