Hronika

[ Izvor: Mediji ]

24. 07. 2024. 14:50 0

Pronađeno telo muškarca (46): Ostavio oproštajno pismo

Rano jutros, na teritoriji Obrenovca, pronađeno je telo muškarca (46), saznaje Kurir. Kako je otkrio izvor, telo je pronađeno u automobilu parkiranom u jednoj od obrenovačkih ulica. Prema saznanjima, pored tela čoveka, pronađeno je oproštajno pismo.

- Jutros rano pronađeno je telo muškarca u Obrenovcu, još uvek se ne zna uzrok smrti, a telo je odmah poslato na Institut za sudsku medicinu - kaže izvor za pomenuti medij.

Takođe, kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, čovek je nestao dva dana ranije, a za njim je porodica tragala kada je javljeno da se nije pojavio na poslu.

- Nestao je dva dana pre, kada su sa posla javili da se nije pojavio na radnom mestu, alarmirana je policija i krenuli su svi da ga traže, nažalost, pronašli su ga u sedećem položaju u automobilu, a pored njega je bilo oproštajno pismo. Čuli smo da je pre nego što je nestao, obišao članove porodice, pozdravio se i otišao - ispričao je sagovornik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati