Hronika

[ Izvor: Dnevnik ]

05. 07. 2024. 21:09 1

Nenadu Pagonisu UKINUT kućni pritvor

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv poznatog kik-boksera Nenada Pagonisa (37), osumnjičenog za nasilje u porodici, a nakon toga je doneto rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Preispitujući po službenoj dužnosti odluku o meri zabrane napuštanja stana protiv okrivljenog nakon podnošenja optužnog predloga, Krivično vanpretresno veće je na sednici donelo rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, i određuje mu se mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti od 200 metara.

Okrivljeni je, kako je za Dnevnik navela portparolka novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović, obavezan da se svakog prvog radnog dana u mesecu javlja nadležnoj Policijskoj upravi u Novom Sadu, a ta mera može trajati do 5. oktobra.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranke imaju pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu - pojašnjava za pomenuti izvor Radovanović.

Podsetimo, poznati kik bokser iz Novog Sada Nenad Pagonis je osumnjičen da je bio nasilan prema bivšoj supruzi glumici i pevačici Maji Brukner, a incident se dogodio 5. juna ispred zgrade u kojoj živi Pagonisova bivša supruga. Prema rečima komšija, zbog toga je intervenisala policija i Pagonis je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Pagonis je na saslušanju kod tužioca negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor. Odmah nakon saslušanja Pagonis je odveden u kućni pritvor u Veternik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati