Hronika

[ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2024. 16:22 0

Pijani vozač se namerno zabio u bicikliste, ima povređenih

Vozač (44) koji se pijan zabio u bicikliste kod Vojnića je pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhvaćen. Jedna žena je teško povređena.

Policija je u subotu oko 14 sati dobila dojavu da je došlo do namernog naleta automobila na grupu biciklista na parkiralištu ugostiteljskog objekta na području Vojnića te da je jedna biciklistkinja povređena, dok se počinitelj ličnim automobilom udaljio s mesta događaja, javlja Policijska uprava karlovačka.

Kako navode, na mestu događaja na parkiralištu ugostiteljskog objekta sproveden je uviđaj, a brzom reakcijom policijskih službenika ubrzo je na adresi prebivališta pronađen i uhapšen 44-godišnjak.

- Dosad sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni muškarac, vozilom austrijskih nacionalnih oznaka, na parkiralištu ugostiteljskog objekta namerno zaleteo u parkirane bicikle koji su bili zaustavljeni zbog korišćenja pauze učesnika biciklijade, usled čega je došlo do povređivanja 46-godišnje biciklistkinje. Biciklistkinja je radi pružanja lekarske pomoći odmah prevezena u zdravstvenu ustanovu, gde je utvrđeno da je teško povređena - javlja policija.

Tokom kriminalističkog istraživanja takođe je utvrđeno da je 44-godišnjak prilikom bega predmetnim vozilom, u mestu Brdo Utinjsko, izazvao saobraćajnu nesreću pod uticajem alkohola od 2,76 g/kg gde je zbog neprilagođene brzine izleteo u zavoju i udario u električni stub i lakše se povredio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati