Hronika

[ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2024. 14:58 3

Jezivo: Pretili mladiću pištoljem, pa ga krvnički pretukli (VIDEO)

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu zajedno sa policijom radi na rasvetljavanju tuče koja se dogodila 19. juna, oko tri sata posle ponoći, u Laze Telečkog.

Kako se vidi na snimku, u jednom trenutku u lokal "Lazina krčma" ulazi pet ili šest muškaraca. Jedan od njih, čini se, u ruci ima i pištolj.

Vidi se i kako njih nekoliko udara i šutira mladića i nakon što je pao na zemlju, a jedan od njih je odgurnuo i devojku koja je pokušala da spreči napad.Iz Policijske uprave u Novom Sadu kažu da, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, "intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti" vezanim za ovaj događaj u kom je "lakše povređen dvadesetčetvorogodišnji Novosađanin".Na pitanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu odgovaraju da su događaj kvalifikovali kao "nasilničko ponašanje", te da se istraga vodi protiv više NN lica. Trenutno se vodi pretkrivični postupak.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati