Srbija

[ Izvor: Mediji ]

28. 04. 2023. 23:37 2

Neviđeni okršaj u Novom Sadu nasred ulice (VIDEO)

Tokom prvomajskih praznika zbog povećane koncentracije vozila uvek su gužve na putevima, te uvek postoji mogućnost da dođe i do incidenta među vozačima.

Tako je kamera zabeležila obračun na kružnom toku na Bulevaru Evrope u Novom Sadu, a snimak je objavljen na društvenim mrežama.
Na snimku se vidi muškarac koji je izašao iz svog vozila i obračunava se sa vozačem belog kombija. U jednom trenutku, muškarac u beloj majici uzima nešto što liči na letvu i njom gađa vozača kombija.

U sledećem trenutku može se videti žena koja vuče ovog muškarca za majicu, te nakon okršaja odlaze ka svom vozilu, što je oduševilo mnoge korisnike, koji su bili zgroženi izazivanjem fizičkog obračuna od strane muškarca.

Svedočiti ovakvom incidentu nikad nije prijatno, posebno kada se to dešava u saobraćaju, gde više ljudi može da snosi ozbiljne, pa i fatalne posledice zbog okršaja između dvoje učesnika.

Ubrzo su počeli da se nižu komentari korisnika koji su zgroženi ovakvom scenom.

Važno je istaći da je ovakvo ponašanje nedolično u bilo kojoj prilici, a posebno u saobraćaju, gde više ljudskih života može biti ugroženo zbog par trenutaka afekta i besa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati