Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

22. 06. 2024. 09:39 0

Teška saobraćajna nezgoda u Nišu, muškarac prevezen na reanimaciju

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 8 časova kada je autobus pokosio muškarca na Bulevaru cara Konstantina u niškom naselju Trošarina.

Do nesreće je došlo dok je čovek nedaleko prelazio kolovoznu traku iz pravca Niške Banje ka Nišu van obeleženog pešačkog prelaza. Tom prilikom udario ga je autobus gradskog prevoznika "Nišekspres" koji je dolazio iz pravca Niške Banje i odbacio ga na vetrobransko staklo. Od siline udarca, prednje vetrobransko staklo na autobusu je puklo.

Prema rečima očevidaca, pešak se stvorio niotkuda tako da vozač autobusa nije mogao da zakoči.

- Izašao je na kolovoz i kada je video autobus, podigao je ruke. Valjda se nadao da će se vozilo zaustaviti, međutim, bilo je prekasno. Nakon udarca pao je na kolovoz i nepomično ležao. Hitna pomoć je stigla za nekoliko minuta ali je delovalo da je čovek teško povređen - kazao je jedan od očevidaca nesreće.

Dodaje da samo pedesetak metara od mesta nesreća na kružnom toku postoji pešački prelaz.

- Ne shvatam zbog čega ljudi ne koriste pešački koji im je pred očima. Da li ih je ova vrućina omela, da li su dekoncentrisani, nije mi jasno zbog čega rizikuju život da bi uštedeli malo vremena - čudio se ovaj Nišlija.

Policija trenutno obavlja uviđaj na mestu nesreće zbog čega je kolovozna traka u kojoj je došlo do udesa, zatvorena za saobraćaj. Ono što se za sada zna je da je pešak prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra UKC Niš te da je u toku dijagnostika njegovih povreda.

Uskoro opširnije...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Tebi je to smešno?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati