Hronika

[ Izvor: Blic ]

24. 05. 2024. 11:47 9

U bekstvu uživali za SVE PARE: Gde su bila braća Panić skoro četiri meseca?!

Braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su ovog petka na aerodromu u Beogradu nakon što su doleteli iz Crne Gore. Oni su u bekstvu bili od 8. februara, i to nakon što je otkriveno da su upravljali lancem prostitucije na više lokacija u Beogradu. Gotovo četiri meseca Panići su uživali u bekstvu, o čemu svedoče i brojne objave na društvenim mrežama.

Uroš i Miloš Panić uhapšeni su na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima, pišu beogradski mediji.

Kako se navodi, oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah će biti sprovedeni u Centralni zatvor, piše Blic.

Podvodili devojke na više lokacija u Beogradu

Braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis - podvodili su devojke na više lokacija u sred Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv braće, ali i finansijska istraga jer su, kako se sumnja, od podvođenja devojaka zaradili ogromne cifre.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Uroš Panić privođen u Crnoj Gori

Budvanska policija privela je 9. maja Uroša Panića zbog neprijavljenog boravka u Budvi. To je nezvanično potvrđeno u policiji koja ga je par sati zadržala u stanici, a nakon toga pustila.

Ubrzo nakon puštanja na slobodu Uroš Panić se oglasio i na društvenim mrežama i objavio nekoliko fotografija sa primorja.

Među fotografijama su i one sa decom.

Takođe, objavio je i na svom "TikTok" nalogu, priču na kojoj je fotografija, na kojoj pozira sa bratom Milošem i još jednom muškom osobom.

Bekstvo iz Srbije pa žurka u Hrvatskoj

Nakon manje od 48 sati od kada je raspisana potraga, oni su se oglasili na društvenim mrežama snimcima iz noćnog provoda koji su zabeleženi u jednom gradu u Hrvatskoj. Na Instagram profilu Miloša Panića je bilo objavljeno nekoliko snimaka iz noćnog kluba, a na jednom se vidi i njegov brat Uroš.

Milica, Uroševa supruga sa kojom ima dvoje dece, objavljivala je fotografije i snimke na Instagramu iz istog kluba.

Za razliku od Miloša i Milice kojima su profili na Instagramu javni, Uroš Panić je te noći zaključao profil, te je tako samo njegovim pratiocima omogućeno da vide njegove objave. On je takođe objavljivao snimke i slike iz noćnog provoda. Na jednoj od fotografija vidi se kako pozira sa trojicom prijatelja.

Šepurenje po Zagrebu

Pre mesec dana je na društvenoj mreži "Tik Tok" osvanuo je snimak na kojem prolaznici u centru Zagreba u Hrvatskoj ocenjuju izgled jedni drugih za jedan hrvatski medij, a među njima je bio i Uroš Panić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati