Hronika

[ Izvor: Mediji ]

21. 05. 2024. 12:42 6

"Kamion presekao put i zakucao se u autobus": Novi detalji stravičnog udesa kod Obrenovca (VIDEO)

Stravični prizori mogli su se videti na Valjevskom putu u mestu Stublina kod Obrenovca posle sudara autobusa i kamion pod teretom, a nažalost, u ovoj nesreći jedna osoba je poginula. Kako pišu beogradski mediji, reč je o muškarcu M. R, inače vozaču autobusa na liniji 860 T.

- Došlo je do sudara autobusa na liniji 860 T koji inače saobraća na liniji Vukićevica i Industrijska zona Barič. Do sudara je izgleda došlo kada je kamion presekao put iz za sada nepoznatih razloga i zakucao se u vozačevu stranu autobusa. Nažalost M. R. nije bilo spasa, grdosija je praktično u njega direktno udarila - kaže izvor za Kurir.

Kako se nezvanično saznaje, u ovom udesu povređeno je 20 putnika iz autobusa, koji su ubrzo prevezeni u Urgentni centar i KBC Bežanijska kosa, a do same nesreće došlo je oko 10.10 sati u selu mestu Stubline kod Obrenovca.

Kako se moglo videti na objavljenim fotografijama, ljudi su uznemireno napuštali autobus, a intervenisali su i vatrogasci koji su pomagali u izvlačenju nesrećnog vozača autobusa. Nažalost, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

Istraga je u toku, a još uvek nema zvaničnih informacija o samoj nesreći, međutim, kako se može videti na snimku, hitna pomoć je ubrzo pristigla na lice mesta, a pored policije, prisutni su i vatrogasci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati