Hronika

[ Izvor: N1 ]

18. 04. 2024. 19:18 3

Naloženo veštačenje predmeta iz auta kojim je udarena Danka

Više javno tužilaštvo u Zaječaru izdalo je nalog da se veštače tragovi pronađeni u automobilu, kojim su kako se sumnja D. D. i S. J. udarili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. Naloženo je da se veštače i predmeti koji su pronađeni u tom automobilu.

Sumnja se da su D. D. i S. J. udarili devojčicu kolima, nakon čega su je stavili u automobil i odvezli na, za sada, nepoznati lokaciju. Telo devojčice još uvek nije pronađeno. Pretražuje se teren od sela Zlot, ka selu Sumrakovac, na kojem je nekoliko deponija i rezervoara sa vodom.

D. D. i S. J. se nalaze u pritvoru, kao i otac D. D. koji je osumnjičen da je pomagao da se telo devojčice sa jedne premesti na drugu lokaciju. U zaječarskom tužilaštvu u utorak je saslušana S. D, majka jednog od osumnjičenih za ubistvo. Na ispitivanju se branila ćutanjem i iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u ovom slučaju.

Tužilaštvo je ranije saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati