Hronika

[ Izvor: Mediji ]

12. 03. 2024. 16:16 5

Prodavali ukradena kola: "Estradnoj auto-mafiji" 35 godina zatvora

Viši sud u Beogradu osudio je devet pripadnika organizovane kriminalne grupe na ukupno 34 godine i osam meseci zatvora u slučaju poznatom kao "estradna auto-mafija".

Presudom ovog suda Z. J. osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od šest i po godina i jedinstvenu novčanu kaznu od milion dinara, dok je M. B. osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora četiri godine i 100.000 dinara.

M. J. je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine i osam meseci i 400.000 dinara, G. L. na tri godine i 100.000 dinara, B. T. na pet i po godina i 500.000 dinara, a Z. M. na dve godine i četiri meseca i 100.000 dinara.

T. M. osuđena je na kaznu zatvora od dve godine i četiri meseca i 300.000 dinara, dok je I. Ć. osuđen na kaznu zatvora od tri godine i šest meseci i 300.000 dinara, M. M. tri i po godine i novčanu kaznu od 300.000 dinara.

Oni su osuđeni za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, falsifikovanje isprave, navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i pranja novca. Osuđeni su zbog trgovine skupocenim automobilima koji su ukradeni u inostranstvu.

Ovo je prvostepena presuda na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati