Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 03. 2024. 09:20 0

Miljuš: Zaćutala je organizovana kriminalna grupa

Još uvek se niko nije oglasio ni iz jednog dela "organizovane kriminalne grupe"- zaćutali su i politički,i militantni, i institucionalni i medijski pipci hobotnice koja nam je zarobila državu, a prošlo je već sedam dana od kako je u Skupštini Srbije razotkrio Dragan Đilas - izjavio je Branko Miljuš, narodni poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde i naglasio da je ta tišina jednako važan dokaz kao i svi snimljeni razgovori, transkripti poruka, svedočanstva žrtava koje sve češće slušamo i gledamo jer se mafijaški zakon ćutanja raspao zbog kraja "zlatnog naprednjačkog doba" koji se primakao. Izjavu Branka Miljuša prenosimo u celosti.

- Ćuti novoizabrani predsednik SNS-a Vučević i svi oni silni funkcioneri kojima i stranački aktivisti zvižde dok im Vučić na mitingu u Šumicama govori da ne vrede ništa, ćute pomenuti predstavnici i saradnici militantnog dela grupe, Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović koji su se takmičili u tome ko je od njih veći kriminalac, a ko ima jače veze sa mafijašima - ističe Miljuš i ukazuje da ćute i iz policije, BIA, pravosuđa, poreske uprave i raznih drugih inspekcija koji su označeni kao institucionalni deo grupe, baš kao što ćute oni koji su medije pretvorili u mašine za mlevenje režimskih neistomišljenika.

- Ćute svi ili zato što su ponosni na to što su ili ne smeju da se oglase jer znaju da postoje dokazi da su krivi, nema trećeg razloga - objašnjava Miljuš i zaključuje da ih ćutanje neće osloboditi od odgovornosti za uništavanje Srbije kojim komanduje najbolji Šeseljev šegrt - Aleksandar Oskar Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati