Hronika

[ Izvor: Mediji ]

07. 03. 2024. 11:24 6

Diler iz Bele Crkve prodavao drogu deci

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je Višem sudu u Pančevu optužnicu protiv okrivljenog K. H. (35) iz Bele Crkve, zbog postojanja opravdane sumnje da je tokom leta 2023. godine do 14.11.2023. godine u Beloj Crkvi maloletnim licima neovlašćeno prodavao opojnu drogu marihuanu.

- On je osumnjičen da je maloletniku (15) iz Kusića prodavao po gram na svaka dva do tri dana, a maloletniku (17) iz Bele Crkve deset puta po 1 ili 0,5 grama - saopšteno je iz tužilaštva.

Okrivljeni se tereti i da je dana 14.11.2023. godine u Beloj Crkvi neovlašćeno radi prodaje držao opojnu drogu marihuanu i to u ulici Zmaj Jovina u količini od 0,75 grama, a u ulici Hajduk Veljkova, na ulazu u prostor stare stočne pijace, u količini od 7,23 grama.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Takođe je predloženo da sud okrivljenog kazni po zakonu, izrekne mu meru bezbednosti oduzimanje predmeta, oduzme mu imovinsku korist pribavljenu krivičnim delom kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati