Hronika

Direktno.rs

27. 02. 2024. 09:12 14

Policija uhapsila predsednika Vojnog sindikata Novicu Antića!

U akciji UKP uhapšen je vrh Vojnog sindikata Srbije, a tom prilikom policija je privela predsednika ovog sindikata Novicu Antića!

Hapšenje Novice Antića komentarisala je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste "Srbija protiv nasilja" na parlamentarnim izborima.

- Policija je jutros privela Novicu Antića, šefa Vojnog sindikata. Upala mu u stan i odvela ga - napisala je Tepić na društvenoj mreži Iks, pa dodala:

- Sedam dana pošto je ministar vojni Miloš Vučević zapretio da ovakvi sindikati ne smeju da postoje! Mogu za šta hoće da ga terete da bi izazvali smenu Antića i postavili svoje VBA ljude!

Siniša Lunić, advokat Novice Antića, rekao je da je policija ovog utorka ušla u kuću predsednika Vojnog sindikata Srbije, izvršila je pretres, a Antića odvela na informativni razgovor.

Antiću je oduzet mobilni telefon, a eventualno rešenje o zadržavanju još nije doneto.

Lunić je rekao da pretpostavlja da su razlog pretresa Antićeve aktivnosti u Vojnom sindikatu i da će najverovatnije biti priveden tužilaštvu u Novom Sadu, koje je teritorijalno nadležno za Sombor, gde je sedište tog sindikata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati