Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

25. 02. 2024. 13:45 14

Opsadno stanje na mestu ubistva: Traži se oružje kojim je ubica presudio Saviću

Policija je na licu mesta i češlja područje na kojem se odigrao krvavi pir u kojem je ubijen srpski MMA reprezentativac Stefan Savić (23). Inspektori traže oružje kojem je izboden mladi sportista.

Policija pretražuje i okolne lokale verovatno da bi pregledali snimke sigurnosnih kamera.

Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da noćas nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti.

- Stalni su okršaji, ranije je bilo pucnjava, pa i bacanja bombi - kaže uplašena žena.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, najverovatnije je došlo do svađe u klubu, nakon čega je počelo gurkanje ispred kluba, da bi dvojica kenula da ga jure uz Dobračinu ulicu. Stefan je bežao, ali su ga sustigli, a jedan ga je izbo nožem.

Kad su ga izboli, nastavili su ka Gundulićevom vencu. Takođe, policija je pronašla i automobil u Dunavskoj ulici.

Podsetimo, srpski reprezentativac Stefan Savić ubijen je u noći između subote i nedelje u Dunavskoj ulici kada mu je, za sada nepoznata osoba oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi, saznaje Telegraf.rs.

Još jedan momak, S.M., zadobio je ubodne rane u grudima i levoj butini. Dvojica momaka prevezeni su u Urgentni centar, ali je Savić, nažalost, podlegao povredama.

Kako saznaje Telegraf, oko 1 sat posle ponoći Hitna pomoć je dovezla u Urgentni centar dva muškarca, 2001. i 1992. koji su zadobili u Dunavskoj ulici ubodne rane. Njih su napala dva NN lica, jedan je povredio obojicu. Muškarac 2001. je preminuo, dok su drugom konstatovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede. Rad u toku.

Muškarac koji je preminuo bio je Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati