Hronika

[ Izvor: Blic ]

22. 02. 2024. 08:05 10

Protiv Vučićevog kumića se vodila 2 postupka - oba zastarela!

Protiv Uroša Panića, sina kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za kojim policija intenzivno traga zbog posredovanja u prostituciji, u Prekršajnom sudu u Beogradu dva puta su se vodili postupci zbog "vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti". Oba puta su to bili policajci kojima je Panić pretio da će im "skinuti uniformu" i, kako "Blic" nezvanično saznaje, oba postupka su zastarela i Panić nikada za to nije odgovarao.

Prvi postupak je pokrenut u januaru 2021. godine, a prekršaj je napravljen skoro četiri meseca ranije, 25. septembra 2020. godine.

On je tada, kako se navodi, pretio i vređao policajce nakon što su zaustavili automobil čiji je vlasnik Uroš Panić. Zbog toga, policija je protiv njega podnela prekršajnu prijavu.

Prema saznanjima "Blica", od tada, pa sve do 30. septembra 2022. godine, nijednom se nije pojavio na sudu.

Prekršajni sud u Beogradu je donosio naredbu za dovođenje, odnosno sprovođenje čak dva puta. Prvi put 5. avgusta 2021. godine, a drugi put 21. marta 2022. godine.

Međutim, šest meseci kasnije, 30. septembra, doneto je rešenje o obustavi prekršajnog postupka usled zastarelosti za vođenje postupka nakon izdate naredbe za dovođenje. Pravosnažno je postalo 25. oktobra iste godine što je rezultiralo time da Panić za ovaj prekršaj nikada ne odgovara.

Pokrenut i drugi postupak

Uroš Panić, samozvani "beogradski fantom", dok se vodio protiv njega prvi postupak, nije mirovao. Pa je tako, drugi postupak protiv njega pokrenut 12. februara 2021. godine zbog prekršaja koji je izvršio 6. januara.

On je tada izvršio dva prekršaja - vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i vređanje, vršenje nasilja, pretnja ili tuča.

Nezvanično, kako piše "Blic", on je vređao policajce koji su došli po prijavi za tuču u kojoj je učestvovao Panić.

U ovom postupku u tri puta izdata poziva na saslušanje, 1. marta 2021. godine, pa 14. februara 2022. godine i zatim 15. jula nakon čega je izdata naredba za dovođenje Panića.

On se pred sudijom pojavio jednom, 13. decembra, i to nepunih mesec dana pre nego što je izdato rešenje o obustavi prekršajnog postupka usled zastarelosti za viđenje prekršajnog postupka.

Prijavili salon za masažu, a onda je otkrivena jeziva istina

Inače, braća Uroš i Miloš Panić su, zajedno sa svojim drugom Vukom Stankovićem, mesecima unazad podvodili žene u Beogradu. Oni su do detalja razradili "biznis", pa su čak napravili svoju Instagram stranicu i sajt, a firma je bila i uredno prijavljena. Kao stopostotni vlasnik navodio se upravo Vuk Stanković.

Na APR i drugim biznis stranicama navodi se da je Vuk Stanković jedini vlasnik Salona za negu tela i masažu.

Kako se može videti na Instagramu, stranica za masaže još uvek nije ugašena i prati je preko 38,5 hiljada ljudi, a u opisu profila navodi se sledeće:

- Ekskluzivna senzualna masaža za muškarce
- Zakažite svoj termin u našim salonima

Ispod ove objave stajale su tri lokacije - Novi Beograd, Zemun i Beograd na vodi kao i brojevi telefona za svaku od njih.

Kako su beogradski mediji navodili, kao vođa lanca prostitucije označen je Vuk Stanković, najbolji drug Uroša Panića.

Na internetu već mesecima kruže snimci Vuka Stankovića koje objavljuju braća Panić na kojima se vidi kako ga "gepekuju" i voze na krovu.

Osumnjičeni Vuk Stanković, na mrežama se hvalio izlascima po noćnim klubovima, a neretko je objavljivao fotografije sa oskudno obučenim devojkama u separeima.

Osumnjičena braća Panić se druže sa Nikolom Keljanovićem, koji je javnosti poznat kao "Ćaletov sin". Na Instagram profilu Uroša Panića postoji više fotografija na kojima pozira sa Keljanovićem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati