Hronika

[ Izvor: RTK/Telegraf.rs ]

10. 02. 2024. 09:28 0

7 osoba povređeno u udesu kod Kruševca, među njima i deca

Sedam osoba, među kojima i dvoje dece, povređeno je u udesu koji se sinoć dogodio u Velikim Kupcima kod Kruševca, saznaje RTK iz pouzdanih izvora. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o povredama koje nisu opasne po život.

U ovom teškom sudaru učestvovala su dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom. Prema prvim informacijama ukazuje se da je automobil marke Reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru.

Nakon toga došlo je do prelaska Renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke Pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je do prevrtanja Renoa na krov.

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobila nije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati