Hronika

[ Izvor: Mediji ]

03. 02. 2024. 11:32 34

Brnabić o oslobađajućoj presudi u slučaju Ćuruvije

Predsednica Vlade Ana Brnabić kazala je danas povodom oslobađajuće presude Apelacionog suda za okrivljene za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, da ne može da komentariše sudske presude, da je lično to očekivala, ali i da će kao „građanka Srbije tražiti pravdu“.

Brnabić je za televiziju Prva rekla da je suđenje za ubistvo Ćuruvije počelo 2015. godine, 16 godina nakon ubistva i upitala zašto to nije urađeno kada se i dogodilo.

- Trebalo je 16 godina nakon ubistva da dođe na vlast (Aleksandar) Vučić da bi pokrenuo potupak povodom ubistva, gurali smo i ne mogu da kažem da mi imamo bilo kakav uticaj na sudstvo u Srbiji jer je ono nezavisno - ocenila je Brnabić.

Ona je rekla da će nastaviti da insistiraju da se pronađe ubica i dodala da je „Branka Prpa bila svedok odbrane i rekla da to nisu bile ubice“.

- I kako mislite da nakon toga ima neki sudija koji će reći da jesu kada je ona bila jedini očevidac . upitala je Brnabić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati