Hronika

[ Izvor: KoSSev ]

06. 12. 2023. 19:40 9

Zaplenjen motorni čamac u vlasništvu Radoičića

Pripadnici Kosovske policije zaplenili su u Zvečanu motorni čamac u vlasništvu bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira KP za region sever Veton Eljšani.

- Mi smo danas dobili informaciju da se u Zvečanu nalazi motorni čamac koji pripada Milanu Radoičiću, mi smo zatim otišli tamo, pronašli čamac i potom ga oduzeli - precizirao je Eljšani.

Čamac se nalazio u objektu koja je u vlasništvu opštine, dodao je, prenosi KoSSev.

Eljšani, međutim, nije mogao da iznese druge detalje o lokaciji, odnosno da precizira da li je reč o objektu lokalne samouprave pri kosovskom ili srpskom sistemu i gde se tačno nalazi. Naglasio je da osim čamca, ništa drugo nije pronađeno. Plovno vozilo je konfiskovano po nalogu tužioca.

Kosovska policija je krajem septembra zaplenila i vilu Milana Radoičića na jezeru Gazivode, dok je ujedno vršila pretres njegove imovine u severnom delu Kosovske Mitrovice, gde je zaplenjeno više vozila i drugih predmeta. Ove akcije protiv Radoičića preduzete su svega nekoliko dana nakon sukoba grupe Srba i Kosovske policije u Banjskoj, odnosno dešavanja za koja je Radoičić u međuvremenu preuzeo odgovornost, te saopštio da napušta Srpsku listu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati