Hronika

Direktno.rs

06. 12. 2023. 11:13 2

Uhapšeno pet osoba zbog organizovanja prostitucije

Policija je u Beogradu uhapsila pet muškaraca zbog organizovanja prostitucije, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

U saopštenju se navodi da su u utorak uveče, nakon višemesečnog predistražnog postupka, uhapšeni M. T, N. U, S. L, B. S. i M. T. i da su u periodu od januara do 5. decembra na teritoriji Beograda pronalazili i podsticali ženske osobe na prostituciju.

Osumnjičeni su oglašavali prostituciju putem "Halo oglasa", kao i na internet portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga, postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu.

Terete se za dela udruživanja radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije, a određeno im je zadržavanje nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati