Hronika

Direktno.rs

25. 09. 2023. 12:27 2

Pošta Srbija: Albanci upali u poštu u Banjskoj

Napad se dogodio u noći između 24. i 25. septembra.

Javno preduzeće "Pošta Srbije“ saopštilo je da je u toku prethodne noći, između 24. i 25. septembra došlo do upada albanskih terorista u objekat pošte u Banjskoj, pričinjena je velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema.

- Albanski teroristi ovim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su – inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Кurtija svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na Кosovu i Metohiji - kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini, navodi se u saopštenju koje je, pre svega, upućeno, korisnicima opštine Zvečan, selo Banjska, na Kosovu i Metohiji.S obzirom na da JP „Pošta Srbije“ trenutno nije u mogućnosti, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cevima, da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, javnost će biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati