Hronika

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2023. 10:41 3

Raspisana poternica za policajcem ubicom iz Priboja

Po naredbi Višeg suda u Užicu, a na zahtev Višeg javnog tužilaštva u Užicu, raspisana je poternica za Igorom A. (28), policajcem koji je u noći između subote i nedelje u jednom pribojskom kafiću pesnicama nasmrt pretukao Ervina Ćelahmetovića (35).

Za Igrom A. (28), rođenim u Priboju koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, pod sumnjom da je počinio ubistvo, traga se od nedelje ujutro kada je, sve upućuje, pobegao u Bosnu i Hercegovinu nelegalno prešavši državnu granicu nadomak Priboja.

Poternica koju je raspisala Policijska uprava Prijepolje uslov je za raspisivanje međunarodne poternice za odbeglim policajcem.

Iza rešetaka su, pod sumnjom da su pomogli Igoru A. da pobegne, troje Pribojaca – devojka zaposlena kao granična policajka, jedan njegov prijatelj i jedan srodnik. Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kobne noći Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ćelahmetovića kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i nesrećnog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati