Hronika

[ Izvor: Mediji ]

14. 05. 2023. 14:30 3

Majka bebi davala lek za smirenje da ne bi plakala

Policija je u saradnji sa tužilaštvom u Kovinu uhapsila devojku (21) zbog sumnje da je svojoj bebi davala lekove za smirenje.

Javljaju beogradski mediji, majka deteta uhapšena je u petak, a danas je saslušana u Osnovmom javnom tužilaštvu u Smederevu, koje je predložilo da joj bude određen pritvor do 30 dana, pišu beogradski mediji.

- Sumnja se da je nekoliko dana detetu davala lek za smirenje, najvetovatnije kako dete ne bi plakalo. Bebu su odveli najpre u Dom zdravlja, a potom je upućeno na Institut za majku i dete u Beogradu, gde su lekari otkrili da dete ima u krvi ovaj lek - rekao je sagovornik za beogradski medij.

Njoj su na teret stavljena krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga, kao i zapuštanje i zanemarivanje maloletnog deteta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati