Hronika

Direktno.rs

15. 03. 2023. 12:00 4

SNS-ovac zvani Struja koordinisao napadom na opozicionara

Parlamentarni pokret "Nema nazad, iza je Srbija" saopštio je da je njihovog predsednika, poslanika Aleksandra Jerkovića, u sredu uveče u Košutnjaku napala grupa lica kojom je "koordinisao funkcioner Srpske napredne stranke Slobodan Stanimirović zvani Struja".

Napad je, kako se navodi u saopštenju, usledio nakon što je Jerković preko Instagram i Tiktok naloga sa izneo dokaze o velikom broju kriminalnih afera i protivustavnih radnji vlasti.

- Spletom sretnih okolnosti, gospodin Jerković je uspeo da im se otrgne, pobegne i pomoć zatraži u obližnjem restoranu ‘Devetka’. Napad je usledio nakon što je Aleksandar preko svojih Instagram i Tiktok naloga sa građanima podelio dokaze o velikom broju kriminalnih afera i protivustavnih radnji aktuelne vlasti. Nažalost, jučerašnji događaj u Košutnjaku potseća nas na događaj koji su se na istom mestu odigrao pre dvadeset godina. Jedina razlika je u tome što je Jerković uspeo da se otrgne napadačima - piše u saopštenju.

Narodnog poslanika Aleksandra Jerkovića u utorak uveče je na Košutnjaku napalo više lica, a nakon pregleda u Urgentnom centru i davanja izjave u policiji, on je za Direktno.rs objasnio kako je došlo do napada.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak incidenta na kome se vidi kako se Jerković žustro raspravlja sa nepoznatim čovekom, a ubrzo se pojavljuje još njih nekoliko nakon čega dolazi do koškanja i teških reči, a onda i do fizičkog obračuna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati