Hronika

[ Izvor: Jugmedia ]

18. 01. 2023. 18:53 3

Detalji napada: Učenika zbog devojke tukla petorica!

Više javno tužilaštvo Leskovac odgovorilo je na molbu Jugmedie u kojoj se, između ostalog, navodi da je učenika trećeg razreda Hemijsko-tehnološke škole „Božidar Đoređević Kukar“ u ovom gradu pretuklo, čak, pet osoba.

U saopštenju se ne navodi identitet napadača, budući da nije još dostavljen iz PU Leskovac, ali je Jugmedii sinoć rečeno da su među napadačima primećeni mladi, među kojima i učenici iste škole.

- U vezi sa Vašim pitanjima - da li su učenika Tehnološko-hemijske škole u Leskovcu tukli vršanjaci iz škole i koliko ih je bilo, kao i koji je motiv napada, obaveštavamo Vas da je službeno lice PU Leskovac, dana 17.01.2023. godine obavestilo dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu o ovom događaju, pri čemu mu nisu pruženi podaci o identitetu 5 lica, koja su napala učenika - piše u odgovoru Višeg Tužilaštva.
Dodaje se da je dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu dao usmeni nalog PU Leskovac da se prikupe sva potrebna obaveštenja u vezi sa "kritičnim događajem", i da se nakon prikupljanja neophodnih podataka i utvrđenog identiteta lica koja su napala učenika, dostavi izveštaj Tužilaštvu na dalji postupak i odlučivanje.

Iz same škole danas tišina. Direktorka Ervina Zdravković ne odgovara na pozive, kao ni načelnica Školske uprave Marina Ilić. Učenici ove škole, spekulišu danas da je, navodno, motiv tuče bio zbog devojke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati