Hronika

[ Izvor: Mediji ]

01. 12. 2022. 10:55 0

Preminuo radnik koji je pao sa krova

Građevinski radnik M.P. (63) koji je teško povređen 23. novembra prilikom izvođenja radova na objektu u Obrenovićevoj ulici u Nišu, preminuo je juče u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

- Pacijent je u našu ustanovu primljen zbog dominantnih povreda glave, bio je hemodinamski nestabilan, komatozan zbog čega je odmah intubiran. Uprkos naporima lekara i primenjenim intenzivnim merama lečenja, podlegao je povredama - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.M.P. je sa nekoliko svojih kolega bio angažovan na rekonstrukciji krova na zgradi u dvorištu gradske organizacije Crvenog Krsta u Nišu kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pao na beton sa visine od oko šest metara. Hitna pomoć ga je odmah transportovala u nišku bolnicu gde su mu konstatovane životno ugrožavajuće povrede.

Na mestu nesreće policija je obavila uviđaj, obaveštena je i Inspekcija rada koja će utvrditi da li je za nesreću koja se okončala smrtnih ishodom neko odgovoran ili se radi o nesrećnom slučaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati