Hronika

Direktno.rs

03. 07. 2022. 10:23 4

MUP: Uhapšen migrant zbog ubistva u Subotici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, uhapsili su državljanina Avganistana A. N. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je on u subotu ujutro učestvovao u sukobu između dve grupe migranata u šumskom pojasu u blizini mađarske granice kod Subotice, u kojem je šest osoba povređeno, dok je jedna smrtno stradala.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija, kako kažu, nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi s ovim slučajem i identifikaciji ostalih lica koja su učestvovala u sukobu.

U naselju Makova sedmica na periferiji Subotice u subotu ujutru došlo je do oružanog obračuna među migrantima. Jedan migrant je podlegao povredama, a sedmoro je teško povređeno.

Komesar komesarijata za izbeglice i migracije Vladimir Cucić potvrdio je u subotu za N1 da je došlo do oružanog sukoba, ali da ne znaju šta je uzrok okršaja, te da bi bilo neodgovorno spekulisati da je reč o krijumčarskim obračunima ili bilo kom drugom uzroku sukoba, i da se čeka da bude završena policijska istraga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati