Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

21. 06. 2022. 09:36 2

Detalji ranjavanja trenera: Uleteo sa nanogicom i pucao

Osuđenik M.S. (27) iz Beograda sa nanogicom ušao je u teretanu u Rakovici i iz pištolja teško ranio fitnes trenera M.D. (24), a zatim pobegao. Uhapšen je svega 10 minuta kasnije, ali policija kod njega nije pronašla oružje.

Kako piše Telegraf.rs, niko od vežbača i osoblja nije smeo da zaustavi napadača jer im je zapretio da ne prilaze i uperio pištolj ka njima.

- M.S. je redovno trenirao u teretani u Rakovici i to u gotovo isto vreme jer je nosio nanogicu. U jednom trenutku se posvađao sa trenerom koji ga je udario takozvanim bokserom. Besan zbog takvog poteza M.S. je izašao iz objekta i niko nije mogao ni da poveruje da će se vratiti sa pištoljem u ruci. Usmerio ga je ka treneru i pucao mu u nogu. Zapretio je svedocima da mu ne prilaze i istrčao iz objekta - kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je na osnovu opisa ubrzo uhapsila napadača, ali kod njega nije našla oružje. Na mestu ranjavanja nađena je jedna čaura.

M. S. je određen pritvor i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nezvanično, na teret mu se stavljaju tri krivična dela- teška telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Ranjeni M.D. će biti operisan, a zatim i saslušan na okolnosti povređivanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati