Hronika

[ Izvor: Novosti ]

12. 06. 2022. 19:55 0

Tukao ženu sa bebom, pa krenuo na policiju

S.L. uhapšen je u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom je krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju.

Kako pišu beogradski mediji, čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

- Posvađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste - priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo, svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

- On je udario, ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija, ali ni tu nije bio kraj - navodi on i dodaje:

- Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je sagovornik i dodao da su bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Kako se navodi, muškarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati