Hronika

M. Z.

24. 08. 2021. 16:22 19

Antonijeviću krivi navijači Partizana za tuču sa Bjelom (VIDEO)

Reditelj Predrag Antonijević posle fizičkog sukoba sa proslavljenim glumcem Draganom Bjelogrlićem obilazi televizije sa nacionalnom frekvencijom i sve čini kako bi se što više približio naprednjačkom lideru Aleksandru Vučiću.

Antonijević je tako, u danu kada je došlo do sukoba, gostovao na televiziji Pink, a samo dan kasnije skoknuo je i na Prvu. I njegovo prvo gostovanje posle incidenta u hotelu "Ambasador" u Nišu imalo je skandalozne odjeke, pošto je, valjda po ugledu na Aleksandra Vučića, dao izjavu na koju je nemoguće ostati imun.

Jer, reditelj je na Pinku doveo u vezu Dragana Bjelogrlića i navijače Partizana, samo zbog toga što naš proslavljeni glumac nije krio koliko voli crno-bele boje. I onda dođemo do toga da Antonijević izgovori sledeće:

- Očigledno je reč o jako lošem čoveku. Da kažem, previše se družio sa navijačima Partizana. Ima te neke tendencije i to neko ponašanje, znači ovo je samo mučki, kukavički i kriminalno to što je uradio - rekao je reditelj.

Sve je u Srbiji izgubilo smisao, Bjelogrliću je na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koje su pod kontrolom režima, sprovedeno javno suđenje, bez mogućnosti da se brani. Kao da su svi oni, zbog toga što Bjela nije na strani SNS-a, jedva dočekali da ga provuku kroz blato i pokušali da mu ukaljaju ime. U tome, naravno, nisu uspeli.

Podsetimo, Bjelogrlić je nasrnuo na reditelja Predraga Antonijevića, u niškom hotelu "Ambasador", nakon što ga je on "provocirao cele noći", kako je rekao u policiji. Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena "Dara iz Jasenovca", kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati