Hronika

Direktno.rs

22. 07. 2021. 14:55 32

Direktna pretnja Sandre Božić i upozorenje Vuletiću

Poslanica SNS u Skupštini Srbije, Sandra Božić, koja se proslavila izjavom da Marinika Tepić poseduje stan veličine jednog hektara, uputila je Vladimiru Vuletiću, lideru pokreta "Crno na belo", niz uvreda i pretnji, reagujući na njegovu potvrdu iskaza Veljka Belivuka da je Aca Rošavi, najbolji prijatelj Danila Vučića, bio veza Belivuka i Aleksandra Vučića.

- Monstruozna pedofilčino, znam da ti je teško sada kada si skinut sa Veljinog servisa i prebačen na Đilasov lični. Mora da usluga nije ista, a vidim da moraš i dodatno da platiš! Ali uzdrži se od gluposti, jer čitava Srbija je čula iz tvojih usta: “Veljo, znaš koliko te volim!” - napisala je na Tviteru Božićeva, demonstrirajući sopstveni stepen kulture i načina civilizovanog ophođenja.

Podsetimo, Vuletić je, komenatrišući Belivukov iskaz, istakao:

- Na konferenciji za novinare 6. marta, novinarka KRIK-a je pitala Vučića šta misli o mojoj izjavi da je glavni čovek u navijačkoj grupi, posle smrti Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, zajedno s Belivukom, bio Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi. On je s Veljkom Belivukom radio jedno vreme, a posle je prešao da radi potpuno za Vučića. Predsednik je na to rekao da Vidojević nije bio ni izbliza toliko bitan na tribini, niti je uopšte mogao da kontroliše stvari o kojima sam ja govorio. Sad mi imamo situaciju u kojoj nam Belivuk direktno, imenom i prezimenom, saopštava da je Vidojević, inače najbolji prijatelj Danila Vučića, bio glavna veza s Aleksandrom Vučićem i navijačkom grupom Veljka Belivuka - objasnio je Vuletić.

On je dodao da su te veze bile toliko bliske, da je Vidojević sebe promovisao kao “direktnu vezu sa šefom”.

- On je organizovao sastanke i zadatke koje je trebalo da obavi ova skupina Veljka Belivuka. Reč o razbijanju i sprečavanju određenih demonstracija, zaustavljanju povika protiv Vučića na tribini. Na sve je to Belivuk pristao, a što je najvažnije – znamo ko je bio veza - kazao je Vuletić.

Očigledno je da je u centrali SNS nakon svega ovoga zavladala velika panika, pa otud i ovakva poruka Sandre Božić, koju možemo okvalifikovati samo kao direktnu pretnju i upozorenje za Vuletića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati