Hronika

[ Izvor: Novosti ]

10. 05. 2021. 12:39 7

Otkriveno kome pripada DNK u mašini za mlevenje mesa

U industrijskoj mašini za mlevenje mesa, koju je klan Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, koristio za uklanjanje svojih protivnika, najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

U industrijskoj mašini za mlevenje mesa, koju je klan Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, koristio za uklanjanje svojih protivnika, najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

Prema nezvaničnim informacijama, opsežna veštačenja su i dalje u toku, ali svi tragovi za sada ukazuju da je reč o pomenutom tandemu kojem se već duže vreme gubi svaki trag i za koji se osnovano veruje da su ih oteli pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pišu Novosti.

Podsetimo, ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se na mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

Ova grupa sumnjiči se da za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, iznude i otmice. Pripadnici Belivukovog klana uhapšeni su početkom februara ove godine u velikoj akciji MUP i BIA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati