Hronika

Direktno.rs

11. 04. 2021. 12:04 4

Napadnut brat optuženog za ubistvo Olivera Ivanovića

U Kosovskoj Mitrovici juče se dogodio napad na dvojicu srpskih mladića. Do napada je došlo u bašti kafića „Soprano“, koji se nalazi na glavnom šetalištu. Međutim, napad koji se juče desio, a mediji i Kancelarija za KiM tvrde da su počinioci napada Albanci, izaziva sumnju kod građana, zato što je jedan od napadnutih da li slučajno ili namerno, rođeni brat Marka Rošića, jednog od optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića.

Marko Rošić je, zajedno sa kosovskim policajcem Nedeljkom Spasojevićem, uhapšen 23. novembra 2018. godine u Severnoj Mitrovici i nalazi sa na optužnici sa još petoro Srba, osumnjičenim za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

Prema mišljenjima upućenih u dešavanja na severu Kosova, ovaj napad može da bude čak i upozorenje za Rošića koji se i dalje nalazi u zatvoru.
- Ovo vidim kao napad na moju porodicu, ne na mene lično. Svi znaju šta se poslednjih godina dešavalo. Ovo je proganjanje, bukvalno nemamo više gde na kafu da sednemo - rekao je napadnuti Miloš Rošić za medije.

Rošića zastupa advokat sa Kosova, Mahmut Haljimi, a sve troškove oko zastupanja na ročištima, advokatu isplaćuje Kancelarija za Kosovo i Metohiju, preko Opštine Kosovska Mitrovica.
Upravo je advokat Haljimi pre nekoliko dana bio do Opštine u Mitrovici i podigao jednu od zaostalih rata koje koje mu duguju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati