Hronika

[ Izvor: Novosti ]

05. 03. 2021. 21:16 1

TRAGEDIJA KOD KIKINDE: Vozač izgoreo u automobilu, pronađen u kanalu

U kanalu, dubokom oko tri metra, uz put Kikinda - Rusko Selo danas je pronađeno izgorelo putničko vozilo marke „pežo 206“ i u njemu ugljenisan leš muškarca čiji identitet još pouzdano nije utvrđen.

Pretpostavlja se da je smrtno stradao vlasnik automobila, a to je Kikinđanin od 49 godina, koji je bio sam u vozilu. Tragičan događaj policiji je prijavio jedan građanin koji je u kanalu primetio vozilo, a tek prilikom uviđaja pripadnici policije su u ostatku automobila zatekli i izgorelo telo čoveka. Iako se ovaj tragičan događaj dogodio, verovatno, pre podne, a možda čak i ujutro, primećen je tek oko 13 sati i tada je prijavljen policiji.

 

- Kanal je dosta dubok, oko tri metra, pa nije pregledan sa kolovoza. Prizor je bio jeziv, izgoreli su i auto i vozač. Pretpostavlja se da je vozilo išlo od Kikinde prema Ruskom Selu, a vozač je, najverovatnije, izgubio kontrolu na prethodnoj krivini pa je prešao na drugu stranu kolovoza i sleteo s puta u kanal – sazanaju „Novosti“ od izvora bliskog istrazi.

Zasad nema drugih pouzdranih informacija o ovom slučaju. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva, a telo nastradalog muškarca poslato je u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati