Hronika

[ Izvor: OzonPress ]

05. 02. 2021. 15:15 0

Obijene i opljačkane prostorije nezavisnog čačanskog portala N2 (FOTO)

Tokom prošle noći obijene su i opljačkane prostorije Saveza gluvih i nagluvih u Čačku, u kojima se nalazi i redakcija N2.

Iz prostorija je mahom odneta tehnika, računari, monitori, a prilikom pljačke naneta je ogroma materijalan šteta, jer su oštećeni prozori, vrata, stolovi, piše Ozonpress.

- Komšije su obližnje zgrade su primetila dva nepoznata lica oko 1:30 kako hodaju po krovu, ali kako su rekli policiji, mislili su da se izvode neki radovi. Nažalost, šteta je ogromna. Odneta je oprema Saveza gluvonemih i redakcije N2 portala. Policija je izvršila uviđaj i nadamo se da će počinioci brzo biti uhapšeni - navode iz redakcije N2 portala.

Prema informacijama iz policije, poslednjih dana izvršeno je nekoliko pljački i obijanja poslovnog i stambenog prostora. Za počiniocima se intenzivno traga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati