Hronika

Direktno.rs

04. 02. 2021. 14:27 31

Gde je Rebić u danu kad je uhapšen Velja Nevolja?

U danu kada je organizovana konferencija za medije na kojoj su ministar policije Aleksandar Vulin, direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik beogradske policije Veselin Milić i zamenik načelnika UKP Ninoslav Cmolić saopštili da je uhapšen deo kriminalnog klana oličen u Velji Nevolji i Marku Miljkoviću, režimski mediji se pitaju gde je Vladimir Rebić, direktor policije?

Podsetimo, Vladimir Rebić je na poslednjem večitom derbiju sedeo u loži i, kako su tada pisali mediji pod kontrolom vlasti, psovao fudbalere Zvezde. Na istoj talasnoj dužini bila je i "Titova loža", pored one u kojoj je sedeo Rebić, a iz koje je Veljko Belivuk takođe vređao igrače i stručni štab crveno-belih.

Simptomatično je da su se danas pojavili svi funkcioneri MUP-a i BIA osim Rebića, pa otuda i pitanje kakva je to veza Rebića sa Veljom Nevoljom? A i režimski mediji se pitaju gde se to Rebić sklonio, sakrio i zašto nije došao na "veliki dan" Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati