Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Južne vesti ]

01. 12. 2020. 19:40 0

Napad čekićem u leskovačkom Domu zdravlja?!

Jedna osoba je povređena i zbrinuta u leskovačkoj Hitnoj pomoći nakon incidenta koji se jutros oko devet sati dogodio u krugu Doma zdravlja, a u kome su učestvovala dvojica zaposlenih. U policiji kažu da rade na slučaju, dok direktor Doma zdravlja kaže da su kamere sve zabeležile i očekuje od policije da uradi svoj deo posla, javljaju "Južne vesti".

U incidentu su učestovali vozač hitne pomoći P. P. i šef voznog parka S. S, potvđuje direktor Doma zdravlja Slaviša Božić, a sa višestrukim povredama medicinarima se javio vozač kome je ostala još samo jedna godina do odlaska u penziju.

On tvrdi da ga je njegov nadređeni napao čekićem i kleštima.

- Razbijena mi je usna, leva butina je otekla, imam i povrede ruke kojom sam se branio. Prijavio sam šefu da curi gorivo na crevu na autu kojim sam prevozio doktore i medicinske sestre. On je počeo da viče na mene, serviseri neće da poporavljaju naša vozila i krenuo je on da rastura auto. Reko je da sam neodgovoran, psovao me i nakon rasprave me je napao. Udario me je više puta - tvrdi povređeni Leskovčanin.

Incident je prijavljen policiji i, kako kažu, rad je u toku, a više informacija imaće u toku dana.Još nije obavešteno ni Tužilaštvo, radi se na slučaju, imamo prijavljen događaj, kažu za Južne vesti u policiji.

Direktor Doma zdravlja potvđuje da se incident dogodio, ali kaže da ne može da komentariše šta se tačno dogodilo.

- Učestvovali su šef voznog parka i vozač, tačno je. Imamo sve na snimcima sigurnosnih kamera, policija će da obavi svoj deo posla. Nije bila tuča, incident je u pitanju. Ne mogu da komentarišem, prijavljen je incident, a imaćemo i internu kontrolu - kaže Božić.

On kaže da je došlo do rasprave, a da će istraga objasniti šta se tačno dogodilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati